Rajamiehen reseptit

RAJAMIEHEN RESEPTIT

Rajavartiolaitos viettää 100-vuotisjuhliaan ensi vuonna. Tulevan juhlavuoden kunniaksi Lapin rajavartiosto käynnistää kampanjan ”Rajamiehen reseptit”. Kampanjan tavoitteena on kerätä Lapin rajavartioston henkilöstöltä, Rovaniemen rajasotilaskotisisarilta, Lapin vanhoilta rajamiehiltä ja Lapin rajavartioston killalta rajamiesten ruokakulttuuriin liittyviä perinteitä: reseptejä, tarinoita ja kuvia siitä, mitä ja miten ruokaa partiossa, työaikana tai työhön liittyen on valmistettu. Ruuat, valmistustavat, ohjeet, sattumukset ja muistelukset voivat kantaa vuosikymmenien taakse tai olla tätä päivää – kaikki nämä ovat yhtä arvokasta tietoa.

Kampanja-aika on 4.4. – 5.8.2018. Aineistoa voi lähettää koko kampanja-ajan ja jokainen voi osallistua niin monella vapaamuotoisella reseptillä tai

tarinalla (tai vast.) kuin parhaaksi katsoo. Aineisto pyydetään lähettämään

sähköpostilla Lapin rajavartioston esikuntaan tiedotussihteeri Tuija Paakille (tuija.paakki@raja.fi).

Lapin rajavartioston asiakirja asiasta: LR käynnistää kampanjan Rajamiehen reseptit Kopio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *